جيبالكم طريقة العزيزية وجربوها وأدعولى
المقادير:
نصف كيلو مكرونة أسباجتى مسلوقة 75 %
5 أصفر بيض
كيلو لبن
كوب ونصف سكر
نصف كوب ماء
فانيليا
زبيب - مكسرات
ربع كوب كورن فلور
الطريقة:
نضع المكرونة واللبن المغلى بعد مايبرد مع بعض فى خلاط ونضربهم جيدا
ثم نضعهم على النار فى كاسرولة ونغليهم ثم نضيف السكر ونتركهم حتى الغليان بس مش كتير
ثم ندوب الكورن فلور فى الماء ثم نضيف عليه البيض والفانليا وعندما يغلى
خليط المكرونة واللبن نضع عليهم خليط الكورن فلور ونقلبهم على النار قليلا
ثم نضع الزبيب والمكسرات ونقلب
ثم تدهنى صاج بسمنه بسيطة وتصبى الخليط فى الصاج وندخلها الفرن لمدة نصف ساعه على 200 درجة ثم نتركها تبرد ثم تقطع
وبالهنا والشفاء
المقادير:
نصف كيلو مكرونة أسباجتى مسلوقة 75 %
5 أصفر بيض
كيلو لبن
كوب ونصف سكر
نصف كوب ماء
فانيليا
زبيب - مكسرات
ربع كوب كورن فلور
الطريقة:
نضع المكرونة واللبن المغلى بعد مايبرد مع بعض فى خلاط ونضربهم جيدا
ثم نضعهم على النار فى كاسرولة ونغليهم ثم نضيف السكر ونتركهم حتى الغليان بس مش كتير
ثم ندوب الكورن فلور فى الماء ثم نضيف عليه البيض والفانليا وعندما يغلى
خليط المكرونة واللبن نضع عليهم خليط الكورن فلور ونقلبهم على النار قليلا
ثم نضع الزبيب والمكسرات ونقلب
ثم تدهنى صاج بسمنه بسيطة وتصبى الخليط فى الصاج وندخلها الفرن لمدة نصف ساعه على 200 درجة ثم نتركها تبرد ثم تقطع
وبالهنا والشفاء
الأحد مايو 20, 2012 3:10 am من طرف abdo_khedr
» الوضوء من ناحيه صحيه تعالوا شوفوا
الأحد مايو 20, 2012 3:02 am من طرف abdo_khedr
» الإحصائيات القران
الأحد مايو 20, 2012 2:57 am من طرف abdo_khedr
» فضل يوم الجمعة
الأحد مايو 20, 2012 2:51 am من طرف abdo_khedr
» من ميزان الترادف في كتاب الله
الأحد مايو 20, 2012 2:42 am من طرف abdo_khedr
» قوارب النجاة تنتظر ركوب الغريق
الأحد مايو 20, 2012 2:28 am من طرف abdo_khedr
» طهى الأرز البسماتى.
الإثنين أبريل 02, 2012 4:32 am من طرف abdo_khedr
» طريقه عمل السمسميه بالصوره
الإثنين أبريل 02, 2012 4:31 am من طرف abdo_khedr
» طريقه عمل الكلولونى ومجربه
الإثنين أبريل 02, 2012 4:29 am من طرف abdo_khedr